Feb 16, 2024
mi volt sörügyben a napokban? mi lesz a következőkben? mondjuk. valamit kihagytunk? kommentben jöhet, vagy csapon[kukac]balkezes.hu
beszélnek: Mezei Krisztián, Posta Viktor, Nyaras Tamás
témák célirányosan:
0:00 - beköszön & helyesbítés
2:38 - BJCP vizsga élménybeszámoló
21:52 - FermZilla (all rounder) - első tapasztalatok
31:33 - Grisette és az ingerküszöb toszogatása
37:37 - Lichtenheiner @ Gravity Brewing
41:47 - podcast ajánló #1: Magánhabzó Podcast | Méhn Marcell |
Horizont
40:40 - új Fermentis "élesztők"
50:51 - podcast ajánló #2: CSAPON! kocsma - Krisztián sörtúrán
2023
show notes:
- FermZilla All Rounder
https://www.kegland.com.au/products/30l-fermzilla-all-rounder-pressure-brewing-kit
- Lichtenheiner sörcsomag https://www.hopline.hu/lichtenhainer-21l
- CAMRA cikk a Grisette-ről
https://camra.org.uk/learn-discover/the-basics/introduction-to-grisette/
- Méhn Marcell: Nálam nagyobb kritikusa úgysem lesz a söreinknek |
Magánhabzó Podcast 2024 #15 https://www.youtube.com/watch?v=hT5sSpavh7Y
- Havid Heath - Fermentis All in 1 NEW Product Range Yeast With
Enzymes https://www.youtube.com/watch?v=L9GZ2grh84c&t