Preview Mode Links will not work in preview mode

házi és jósörügyi podcast. erősen Balkezes-közeli.
#sör #házisör #sörfőzés #kraft #craft #kisüzemi #klasszikus

Apr 9, 2024

félszázadik adásunk második felében Sefcsik Marcival 2024 két legjobban várt hazai sörfesztiváljáról beszélgetünk. az első felében meg a craft / KRAFT sörmédiától, bizniszról, életstílusról, háromábú székekről, négylábú macskákról. és az is kiderül, hogy történt-e már késelés a...


Mar 24, 2024

Pozsonyi élménybeszámoló és ajánló (lásd még: show notes) régebbi sztorikkal fűszerezve. aztán brettes sörök, majd nukatap savazás, és desszertnek: nők. események majd jövő héten.

beszélnek: Mezei Krisztián, Posta Viktor, Nyaras Tamás

témák célirányosan:
0:00 - Pozsonyi...


Mar 15, 2024

egy nem túl hűvös februári vasárnap Rolandéknál jól voltunk tartva. ez magában megérne egy podcast, de most inkább az alibiről beszélünk amiért összegyűltünk: végigkövetni egy főzést a BrewZilla Gen 4 sörfőzőgépen. spoiler: van véleményünk, nagyon van.

az eszközt Rácz Bálinttól (Hopline)...


Mar 2, 2024

a címmel némileg ellentétben nem voltunk túl frissek a héten, bedurrant az év mindenhol így fáradtan ültünk neki a felvételnek. de ha már megígértük, megígértük. az információkat célirányosan is ki lehet piszkálni belőle (lásd lentebb), vannak frissítő témák is, de altató helyett sem...


Feb 23, 2024

Krisztián bejelentkezik A Füstös Kocsma elől, néhány új kütyü, házisörfesztiválok, majd számok és bürokrácia a nagy vízen túlról. Viktor mondta, hogy el fogom rontani a heteket előbb-utóbb - igaza volt.

beszélnek: Mezei Krisztián, Posta Viktor, Nyaras Tamás

témák célirányosan

0:00 -...